Tarieven & Informatie

Tarieven & Informatie 2017-12-19T08:09:54+00:00

Intake en vervolg

Elke vorm van begeleiding wordt gestart met een kennismaking/intake. Hierna wordt besloten of het begeleidingstraject wordt aangegaan.
Ik maak graag gebruik van schriftelijke inbreng en reflectie, dit verhoogt het rendement van de bijeenkomsten. Daarvoor ontvang je richtlijnen ter ondersteuning

Accreditering

Voor huisartsen geldt dat alle vormen van begeleidingen aangemerkt kunnen worden als scholing. Ik regel waar nodig de accreditatie (nascholings- dan wel toetspunten). Voor specialisten geldt dit ook voor groepsbegeleiding (intervisie).

Tarieven

Voor individuele begeleiding geldt 100 € per uur (tot 120 € indien betaling via instanties), excl. eventuele bijkomende kosten.

Bij intervisie hangen de kosten af van het aantal deelnemers en de afgesproken duur van de bijeenkomst. Als richtlijn: bij 5 deelnemers betaalt ieder 55 €, bij 6 is dat 50 € per persoon per bijeenkomst.

Voor trainingen en groepsbegeleiding wordt de prijs bepaald adhv de vraag, na overleg. Hier kunnen ook extra kosten in rekening worden gebracht voor voorbereiding en reistijd.  

Ik ben door de belastingdienst (CRKBO) erkend als docent. Ik kan mijn diensten daardoor, indien aangemerkt als scholing, vrij van BTW aanbieden. De kosten van begeleiding zijn aftrekbaar als beroepskosten.